​Så er du på vej

​​Ring og hør nærmere:

75 13 63 84

Uheld forebyggelse for erhvervschauffører.

Fagnummer 40065

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte, der er beskæftiget eller ønsker beskæftigelse som erhvervschauffører i køretøjer beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring.

Deltageren kan håndtere følgende manøvre med køretøj, der er beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring. - baglæns kørsel omkring hjørner fx til læsserampe eller lignende ved brug af spejle og bakkamera således at farlige situationer og bagendekollisioner undgås.- indstille alle køretøjets spejle korrekt - udføre korrekte højresving under påvirkning af distraktionsfaktorer - aflæse orienterings- og advarselssystemer - afværge uheld med modkørende trafikanter.

Varighed: 1 dag.

Energiøkonomisk kørsel for erhvervschauffører.

Fagnummer 47961

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet faglærte og ufaglærte personer, der er beskæftiget, eller som ønsker at blive beskæftiget som erhvervschauffør inden for personbefordring eller vejgodstransport.

På baggrund af kørselserfaring i erhvervskøretøjer beregnet til erhvervsmæssig personbefordring eller erhvervsmæssig vejgodstransport, kan deltageren anvende tillært teori om de faktorer, der påvirker energiforbruget, i praktisk kørsel.-Deltageren kan opnå reduktion i forbruget af brændstof i forbindelse med erhvervsmæssig kørsel.-Deltageren kan anvende avanceret måleudstyr.-Deltageren har kendeskab til de miljø-og sundhedsskadelige stoffer og partikler, der udledes gennem motorens udstødning.-Deltagerne har viden om, hvilke faktorer, herunder teknisk, fysiske, trafikale og vejrmæssige forhold,som har indflydelse på brændstofforbruget.

Varighed: 1 dag

Køreteknik.

Fagnummer 45122

Målgruppe: Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Deltageren kan, efter gennemført uddannelse på et køreteknisk anlæg godkendt af Færdselsstyrelsen, gennem teori om kørselsdynamik og mekaniske/fysiske muligheder og begrænsninger samt vej-, vejr- og trafikforhold, reagere hensigtsmæssigt i vanskelige og pludseligt opståede situationer og anvende korrekt styre-, bremse-, undvige- og afværgeteknik. Den praktiske kørsel omfatter: - Tør langbane med bremse- og undvigeøvelse. - Glat langbane med bremse- og undvigeøvelse. - Styreøvelse i kurve. - Tør behændighedsbane med reaktionsøvelse. - Slalomøvelse. - Dobbelt undvigeøvelse uden bremsning. - Glat bakke med gearskift og igangsætning opad. - Udskridning ved kørsel nedad. Inden gennemførelsen af den praktiske køreteknik skal deltageren have gennemgået gældende sikkerhedsregler for køreteknisk undervisning, således at vedkommende kan anvende den erhvervede viden i forbindelse med afvikling af de praktiske køretekniske øvelser.

Varighed: 2 dage​

★ ★ ★ ★ ★

​​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 46 anmeldelser på Facebook

​FIRMAINFO​

Trafikskolen ApS

CVR: 33883285

ADRESSE​

Lillebæltvej 61

6715 Esbjerg N

​KONTAKT​

Telefon: 75 13 63 84

E-mail: info@trafikskolen-esbjerg.dk