Så er du på vej​

​​Ring og hør nærmere:

75 13 63 84

Tag lastbilkørekort hos Trafikskolen

Søger du efter et godt sted at tage lastbilkørekort i Esbjerg, er Trafikskolen lige stedet, du leder efter. Et lastbilkørekort giver dig et godt kort på hånden, som kan sikre dig et job efterfølgende i både ind- og udland.

Vi hjælper dig gerne videre med dine muligheder for at få et job som lastbilchauffør, som der er stor mangel på. Vi har hjulpet mange kursister med både lastbilkørekort og job, hvorfor det er en rigtig god investering at tage dit førerbevis til lastbil hos os.

Du modtager undervisning af nogle erfarne kørelærere, som alle formidler med stort engagement. De er alle godkendte til at undervise i teori og har gjort det i mange år. Du får kyndig undervisning, vejledning og hjælp gennem hele dit forløb hos Trafikskolen, når du tager kørekort til lastbil.

Begynd på lastbilkørekort nu

Vil du have dit lastbilkørekort hurtigt, har du mulighed for at begynde med det samme hos os. Der er ingen ventetid på vores kurser, og du er færdig i løbet af kun seks uger. Vores dygtige kørelærere er klar til at tage imod dig og give dig den undervisning, der kan sikre dig et job resten af livet.

Kompetent vejledning og rådgivning er det bedste fundament for din fortsatte vej mod et job som lastbilchauffør. Rigtig mange kursister har benyttet sig af muligheden hos os med udtryk for stor tilfredshed og et godt resultat med et kørekort til lastbil i hånden.

Ser du en mulighed i at blive en del af transportbranchen, eller ønsker du såmænd bare et lastbilkørekort, får du her en god og kompetent undervisning i både teori og praksis.

​Få et gratis førerbevis til lastbil

Uanset om du har intentioner om at blive lastbilchauffør i en virksomhed, eller om det bare er til privat brug, kan du som ledig få et gratis lastbilkørekort. 

Som ledig har du ret til seks ugers jobrettet uddannelse, hvor du blandt andet har mulighed for at erhverve dig et kørekort til lastbil som et led i din uddannelse.

Det kan være en rigtig god tidsmæssig investering, og kan du få det gratis med det for øje, at du vil i job som chauffør, er det en virkelig god investering, der kan tjene dig godt.

Lastbilkørekort kræver:

  • 16 teorilektioner
  • 14 kørelektioner
  • 4 køreteknik lektioner
  • Køreprøve


Pris: 14.995,- + gebyr

Ønsker du at høre mere om stort kørekort, kan du ringe til os på 75 13 63 84 eller sende en mail til

info@trafikskole-esbjerg.dk

Tilmeld dig her

★ ★ ★ ★ ★

​​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 46 anmeldelser på Facebook

​FIRMAINFO​

Trafikskolen ApS

CVR: 33883285

ADRESSE​

Lillebæltvej 61

6715 Esbjerg N

​KONTAKT​

Telefon: 75 13 63 84

E-mail:info@trafikskolen-esbjerg.dk​